God Jul önskar jag er alla. Mera kärlek och medmänsklighet

Från mig till er alla önskar jag er en riktig God Jul.

Nära och kära, vänner, bekanta, främlingar, fiender och hatare…Vill passa på att önska er alla som firar och inte firar denna vackra högtid som Julen en riktig God Jul. Vill skicka extra kärlek till alla er. Våga leva och våga äta gott, dricka gott och ge varandra det ni vill ge. Låt inte världens orättvisor få er glömma bort er egna tid och familj, det kommer aldrig hjälpa oss att klaga och glömma leva själva men UPPSKATTA allt vi har och äger på vår “rikedomar” aldrig fel att dela med sig av det vi har till andra för att få andra att må så mycket bättre. Jag hoppas att denna dag får er alla att må extra bra och firar med era nära och kära. Kärlek till er som åker runt och delar ut julklappar och bjuder hem utsatta människor, ni gör skillnad. Låt oss fokusera på det goda och det vi kan göra bättre. Tyvärr har jag inte min lillebror vid liv idag som alltid underhöll oss på Julen, Sigge vi saknar dig. Jag vet om du springer runt där uppe i himlen och leker med andra djur. God Jul på dig med Sigge. Denna dag firar vi tillsammans med alla vi har förlorat och som finns med oss, God Jul till er alla