Kan 2016 bli ett bättre år för mig?

Det har varit ett vidrigt och mörkt år för många av oss i världen. Men bakom varje mörker finns också ljuset. Mitt arbete har uppmärksammats Nationellt och Internationellt. År 2015 har personligen varit i särklass den bästa året för mig med både gott och ont. Mitt arbete har gett resultat och lämnat sina spår. I år har jag fått äran tilldelats 13st stycken nya nomineringar, utmärkelser & priser.Men bakom varje ljus finns ett mörker, bakom varje mörker finns ett ljus. Vill tacka alla er som jag har fått äran att träffa detta år och byggt upp något starkt tillsammans. Ni andra som har fått lämna mitt liv vill jag också tacka vår stund tillsammans för.

Kungliga slottet, , Riksdagen, Europaparlamentet, UNESCOs Högkvarter, FN:s Högkvarter, Vita huset, U.S Department of state och mycket mer. Dessa byggnader har jag fått äran besöka och träffa fantastiska människor samt berätta om mitt arbete hemma i Sverige.

Det har varit ett spännande år för mig. Fått tilldelas Human Right First Award i New york, USA. Fått möjlighet att representera Sverige i Amerikanernas IVLP – International Visitor Leadership Program. Men bakom det goda har det också varit en tungt år och tung förlust för mig.  Hoten har blivit mer, fiender likaså och hatarna med. Men jag låter inte mig påverkas av det onda och ju mer “fiender och hatare” vi får ju mer gör är det ett bevis på att jag gör något bra och rätt.

Min älskade hund och våran familjemedlem Sigge finns inte längre kvar bland oss men han lever inom oss. Vill tacka alla er underbara människor där ute som sprider energi, kärlek och styrka vidare. Utan ert stöd vore inget möjligt. Låt oss välkomna år 2016 och bygga det till det bättre. Alla vi har ett ansvar och tillsammans kan vi göra mer skillnad. Tacksam för allt, massa kärlek till er

 

Siavosh