IM-FADDER, Africa in my heart. Ge tillbaka till världens barn och behövande

Africa in my heart.
För två månader sen var jag i Malawi med biståndsorganisationen IM. Jag berättade då för er om den fattigdom och orättvisa som jag såg där. Jag skrev också att jag skulle ge tillbaka till de underbara barn jag träffade där som visade så mycket respekt och kärlek till varandra och livet. Detta gör de trots att de lever i en verklighet så mycket tuffare än vi kan förstå. Mitt första steg för att bidra till att dessa barn ska kunna förändra deras situation är att jag numera är en STOLT IM-FADDER.
På så sätt stödjer jag varje månad det arbete som jag såg på plats i Malawi. IM jobbar med lokala organisationer med så mycket engagemang och kraft. På skolan vi besökte hoppar många barn av för att det saknas böcker.
Många flickor gifter sig och får barn innan de är vuxna. Så får det inte vara! IMs partner jobbar både med att se till att statens pengar används på bästa sätt för en bättre skola och för att faktiskt dela ut böcker.
Dessutom jobbar de med flera andra projekt som är lika häftiga! Det känns fantastiskt att vara med och hjälpa till med det! Makten som sitter i människans godhet är gigantisk. Det vi kan göra med relativt små medel för att förändra för andra människor med sämre förutsättningars situation borde vi göra. Därför hade det värmt mitt hjärta om ni gör som jag. Följ länken och släng in 100 spänn i månaden, eller varför inte mer?
https://manniskohjalp.se/stod-oss/bli-fadder